Welkom!

Animalytics is opgericht om het welzijn van dieren te bevorderen. De filosofie achter Animalytics is om een oplossing te vinden voor gedrags- of welzijnsproblemen van dieren, door middel van analytisch denken. Wij gebruiken hier technieken voor die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar ook ethisch verantwoord zijn. De band tussen mens en dier verliezen wij daarbij nooit uit het oog.

Op die manier bieden wij een beoordeling, een behandeling of advies aan degenen die het lot van dieren willen verbeteren.

english versionnederlandse versie

Want to know more about animal behaviour and animal welfare and see some interesting behaviour cases? Then check us out regularly on facebook. For current animalytical activities and hot topics, follow us on twitter. New updates weekly!!!

Make an Appointment?

Dogs/Cats:
Tel: 0317 419120
Dutch Veterinary Referral Centre de Wagenrenk

Horses and other species:
Contact Form